top of page
Argentine tango dancing_edited_edited.jpg

Meistä

Nadia Tapia

Nadia Tapia

Nadia on Abrazo Tangon perustaja ja pääarkkitehti. Työssään hän tekee yhteistyötä eri tanssijoiden kanssa Suomesta ja ulkomailta. Nadia aloitti tangon tanssimisen vuonna 2007 Temucossa, Chilessä. Hän toimi tuolloin lakimiehenä. Hän muutti kaksi vuotta tanssimisen aloittamisen jälkeen Buenos Airesiin jatkaakseen maisterintutkintoa ja ollakseen lähempänä maailman tangokeskittymää. Hän on opettanut Chilessä ja Suomessa, missä hän tällä hetkellä asuu ja opettaa säännöllisesti oppitunteja. Hän osaa sekä viedä että seurata ja opettaa molempia rooleja. Hän on pyrkinyt täydentämään tangotaitojaan muiden kehon hyvinvointiin keskittyvien alojen, kuten pilateksen, joogan ja GYROKINESIS® :n, säännöllisellä harjoittamisella.

 

Kesäkuussa 2022, Nadia ja Luis olivat finalisteja UK Argentine Tango kilpailussa, Tango World Cupin virallisessa alkukilpailussa.

GYROKINESIS®  is a registered trademark of  Gyrotonic ® Sales Corp and is used with their permission.

Daniel Valenzuela

Daniel aloitti tanssimisen vuonna 2009 Felipe Zarzarin ja Mamié Sancyn kanssa Santiagossa, Chilessä. Hän aloitti tangon opettamisen vuonna 2014 Helsingissä. Daniel on jatkanut oppimismatkaansa ottamalla oppitunteja eri maestrojen kanssa Chilestä, Buenos Airesista ja Euroopasta.

Tässä Kirsi Laatikaisen ohjaamassa lyhytdokumentissa jaamme näkemyksiämme argentiinalaista tangosta (englanniksi).

Kuvagalleria

bottom of page